תוצאות אלוטרסאונד מה זה אומר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

11/09/2019 | 12:17 | מאת: אבנר

בראש האפידידימיס משמאל הודגם ממצא ציסטי בגודל כ - 4,0 ס"מ.ספרמטוצלה?אחר ? בראש האפידידימיס מימין הודגם ממצא ציסטי בגודל כ - 9,1 ס"מ . בגוף האפידידימיס מימין הודגם ממצא ציסטי דומה בגודל כ- 2,1 ס"מ . ספרמטוצלה?אחר ? בסמוך לזנב האפידידימיס משמאל וקוטב תחתון של אשך משמאל הודגם ממצא ציסטי בגודל כ - *1,4 2,2 ס"מ , מכיל מוקדים היפראקואיים זעירים בתוכו.הידרוצלה מנורתק?אחר

הממצאים מצביעים על ציסטות ביותרת האשך. בדרך כלל ציסטות כאלה ביותרת האשך נקראות "ספרמטוצלה". אין לזה קשר לסרטן וזה לא צריך להדאיג.

13/09/2019 | 07:26 | מאת: אבנר

תודה. יש צורך לבצע מעקב עליהם מדי פעם. שלא יגדלו.

אין צורך

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית