סרטן האשכים שאלה לגבי מדד הbeta

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

19/08/2019 | 18:27 | מאת: צחי

היי שמי צחי ואני בן 27 לצערי גיליתי לפני כשבועיים שיש לי גידול באשך שמאל עם גרוקה ברטרו בגודל 3.5-4 ס"מ אני אחרי הניתוח ואמור בקרוב להתחיל כימותרפיה לאחר שהרופאים יקבלו את ממצאי הפתולוגיה בדיוק וסוג הגידול שיש לי. שאלתי היא לפני הניתוח מדד הbeta שלי הראה 3100 והיום שבוע לאחריו עשיתי בדיקת דם והמדד הראה 3300. האם זה מצב מסוכן? או שלוקח למדדים זמן לרדת? או שבגלל הגרורה שיש לי המדד לא אמור לרדת? אציין גם שהalpa שלי 1330 וLDH 424

שלום צחי. לוקח למדדים כמה ימים לרדת. אתה מראה שהביטא לא ירד בכלל, כך שיכול להיות שהוא נשאר מוגבר בגלל הגרורה. אתה צריך להתחיל טיפול בכימותרפיה ולאחריו יבדקו גם את המדדים וגם ייעשו הדמיה חדשה. בהצלחה בטיפול!

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית