אידוי ערמונית בשיטת TURP

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

17/07/2019 | 09:48 | מאת: יצחק

שלום רב לפני שבועיים עברתי אידוי ערמונית בשיטת TURP. הבעיה שלי היא שאני עדיין מדמם בזמן מתן שתן. אני שותה הרבה לפי הנחית המנתח אבל אין שיפור בנושא וזה מאד מטריד. השאלה שלי האם זה זמן סביר לדימום וממה זה נובע? לתשובתך אודה

שלום יצחק. דימום מכלי דם קטנים באזור הניתוח יכול להימשך למשך מספר שבועות לאחר הניתוח. במיוחד אם המטופל נוטל תרופות שמעכבות את מנגנון הקרישה של הגוף. בעניין זה משמעותי לדעת מה מידת הדימום, ולכן אני ממליץ שתעמוד בקשר עם הרופא המנתח, כדי שהוא יידע אם מדובר בדימום קל שיכול להיות לאחר הניתוח או בדימום יותר משמעותי שמצריך התערבות.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית