תהליך תופס מקום בפיענוח של ct

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

23/02/2019 | 21:08 | מאת: גורי

שלום דוקטור ב2015 שאלתי שאלה בקשר לסרטן שלפוחית השתן כעת נמצא אצלי בציטולוגיה lg urothelial neoplasm ובct בשופכן השמאלי הודגם פגם מילוי בגובה L4 חשוד לממצא דופני אני אמור להיות מוזמן לאורטרוסקופיה אבחנתית האם ממצא זה מחייב ניתוח או שאפשר לעשות טיפול שמרני וכמו כן האם צריך לזה רופא מנתח מומחה בסוג זה של ניתוחים בתודה מראש

שלום גורי. צריך ניתוח כדי לדעת מה זה ולהוציא את זה. כל ניתוח כדאי לעשות בידי מנתח שיש לו הרבה ניסיון בסוג הניתוח המדובר.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית