מתן שתן מרובה כול עשר 15 דקות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

18/12/2018 | 18:33 | מאת: מאור

בשבוע האחרון התחלתי ליטול יותר שתן מהרגיל בערך פי 2 מהרגיל היום מהצהריים כול עשר דקות אני משתין בכמויות קטנות . נכנס ויוצא כבר מהצהריים כול עשר דקות לשירותים . לא שורף . יכול להיות שזה מהקור . לא כואב המתן שתן אבל זה בלתי נסבל אני כול 10 דקות משתין

שלום מאור. זה יכול להיות בגלל סיבות שונות: יכול להיות שאתה שותה הרבה. אולי יש זיהום בשלפוחית או בדרכי השתן. יכול להיות שיש שלפוחית רגיזה. אין ספק שאתה צריך לפנות לאורולוג לבדיקה ובירור.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית