תוצאות ביופסיה של שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

31/01/2018 | 11:27 | מאת: פ.

שלום, מצ"ב תוצאות ביופסיה לעיונך. א. מה משמעות המימצאים ? ב. הרופא המטפל החליט רק על מעקב ציסטו. בעוד 3 חודשים. זה בסדר ? בתודה

שלום, אני לא מצליח לראות קבצים מצורפים...

31/01/2018 | 20:45 | מאת: פ.

מצ"ב קובץ תוצאת ביופסיה

כמו שכתבתי למעלה, אני לא מצליח לראות קבצים מצורפים...

01/02/2018 | 08:27 | מאת: פ.

העתקתי את מימצא הביופסיה Tiny fragment of urinary bladder mucosa showing focal erosion and few epithelial cells with degenerative , changes. : In addition few separated papillury structures with low grade dysplasia are also seen. ' Several serial sections were performed. נא התייחסותך לשאלות המקור

התשובה לא אומרת שהיה סרטן בשלפוחית. אני חושב שלחזור על ציסטוסקופיה 3 חודשים אחרי הביופסיה זה סביר.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית