שאלה לגבי זרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

16/01/2018 | 05:14 | מאת: מאיר

התעוררתי באמצע הלילה והרגשתי דחף מאוד גדול לאונן בסוף הסתובבתי על הבטן ונוצר חיכוך מאד קטן בין המיטה (לא נגעתי ביד) בערך של 7 שניות ויצא לי נראה לי זרע בצבע חום הוא משהוא אחר וריח שונה מה זה יכול להיות ואם זה מסוכן (אני בן 18 והיה לי כמה פעמים דם בשתן ולא מצאו סיבה למה יש לי דם ודלקות עשיתי כמעט את כול הבדיקות תודה רבה

שלום מאיר. זה נשמע כאילו היה לך מעט דם בנוזל הזרע. זה יכול להיות לאחר תקופה שלא היתה שפיכה, וזה לא צריך להדאיג. הייתי בכל זאת פונה לאורולוג שיעשה בדיקה גופנית ויראה שהכל בסדר.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית