שאלה בנושא ביופסיה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

10/10/2017 | 17:12 | מאת: מיכאלה

הרופא הזמין אותי לציטוטסקופיה פלוס ביופסיה ואני מפחדת השאלה שלי האם מתי שעושים את הביופסיה אם הוא יכול לחתוך שריר או משהו אחר ויגרום לנזק(תודה

13/10/2017 | 01:59 | מאת: מיכאלה

אם דם ודלקות בשתן או אבנים יכול להיות גנטי

דלקות חוזרות הדרכי השתן היא בעיה שיכולה להיות לה בהחלט נטיה גנטית. גם מצבים שבהם לגוף יש נטיה לייצר אבנים, יכולים להיות תורשתיים. דם בשתן זה סימן לבעיה שדורש בירור של מקור הבעיה.

שלום מיכאלה. בדרך כלל ביופסיה מהשלפוחית שלוקחים במשרד ולא בחדר ניתוח היא יחסית שטחית. תיאורטית יש סיכוי להתנקבות של השלפוחית, אבל אם הביופסיה היא שטחית, הסיכון הזה קטן יחסית.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית