דם ודלקות בשתן כמה פעמים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

24/09/2017 | 22:26 | מאת: אדיר

עניתה לי בשאלה למטה אז רציתי לשאול שכול הבדיקות יצאו תקינות (חוץ מיצטולגיה -רק אחד לא יצא תקין מתוך 6 שנראה תאים אטיפים) אני בן 17 וחצי ,לא מעשן ולאבא שלי היה פעמים אבנים ותודה שעניתה לי

24/09/2017 | 22:38 | מאת: אדיר

אם בכול זאת אפשר שמות של בדיקות (אני ☺)

שלום אדיר. אז בעיקרון צריך להבין למה אתה מתכוון שיש דלקות בשתן. עשו תרביות שתן וצמח חיידק? חשוב לדעת איזה חיידקים, ואם קיבלת את הטיפול האנטיביוטי המתאים. אם לא צמח חיידק, אז צריך להבין טוב יותר מה בדיוק אתה מרגיש. מעבר לזה, אני לא יכול ממש להנחות אותך דרך הפורום. צריך לדבר איתך, לשאול אותך הרבה שאלות ולבדוק אותך, ורק אז להחליט אם יש עוד בדיקות לעשות. הפורום לא מחליף בדיקה של רופא.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית