פתרון בעיה שנמשכת !!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

15/07/2017 | 10:34 | מאת: ארז

שלום דר לא הצלחתי לשלוח אבל הבדיקת תרבית יצא תקינה . חזרתי שוב לרופא עור ושוב הוא טוען שאין לי כלום והכול בראש . נתן לי מישחה שקונים באופן פרטי דרמדן ולמרוח אותה בפין אתה מכיר משחה כזאת

זו משחה מרגיעה לעור. תנסה. אני מקווה שזה יעזור.

17/07/2017 | 18:48 | מאת: ארז

שלום דר אני קודם קול מודה לך על האדיבות שלך לשאלות שלי במסגרת חיפושי לגבי הבעיה יכול להיות שעליתי עליה ביקשתי בדיקת אלרגולג לאלרגיה והוא מצא בבדיקת תלאי שיש לי רגישות אומנם קלה אבל יש לחומרי טקסטילים אבקות כביסה והמליץ לי ללבוש רק תחתון לבן ולכבס בלי אבקת כביסה ומרכך אני מקווה שזה מזה אחרי כול הסבל שלי בכול אופן תודה רבה לך על הכול

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית