על תרופה וסכיזואפקטיבי

דיון מתוך פורום  משפחות חד הוריות - תמיכה וייעוץ רגשי

06/04/2011 | 22:40 | מאת: אמיר מזרחי

שלום רב ד"ר ד"ר רציתי לדעת עד כמה המינון הכי גבוהה של כדור מירו ב_ד"ר אני קראתי בעלון של התרופה מירו ושם היה רשום שהתרופה נגד דיכאון וגם היה רשום שהיא יכולה לפתח מחשבות אובדניים אני בחור עם הרבה נסיונות אובדניים ומחשבות אובדניים וההגדרה של המחלה שלי היא סכיזואפקטיבי איך זה שמירו הוא נגד דיכאון ויכול לפתח מחשבות אובדניים והאם התרופה תדכא לי את המחשבות האובדניים או להיפך דרך אגב ד"ר אני מקבל כמה סוגים של כדורים דפלאט 1500 מ"ג סירוקוול 100 מ"ג בבוקר ו100 מ"ג בערב לפונקס 550 מ"ג קלונקס 4 מ"ג דקינט פעמיים ביום ומירו חצי כדור רציתי לדעת האם המירו יעזור לי נגד מחשבות אובדניים?או להיפך האם את מציעה לי להמשיך בטיפול האנטי דיכאוני של מירו כי אני מפחד שיעשה לי מחשבות אובדניים אודה לך אם תחזרי אלי בתשובה מלאה. מאת:אמיר

שלום אמיר, פנית לפורום הלא נכון בשבילך. ובכל מקרה שאלתך אינה שאלה לפורום אינטרנטי אלא שאלה לפסיכיאטר שמטפל בך. תפנה אליו בהקדם עם כל ההתלבטויות והשאלות. ליאת.

מנהל פורום משפחות חד הוריות - תמיכה וייעוץ רגשי