האם מדובר בקשר לבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

13/12/2016 | 01:52 | מאת: ש

שלום. בת 50. צרידות הרגשה של גוש בגרון. לפעמים קשיים בבליעה. הרגשה של שנים. האם יכול להיות קשור לבעיה בבלוטת התריס?

שלום רב, נשמע יותר כחומציות יתר מהקיבה. ממליץ לפנות לבדיק אאג. ניתן במרפאתינו (ד"ר מרגוליס). בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)