ביופסיה בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

06/10/2016 | 17:53 | מאת: ליאת

שלום, ביצעתי ביופסיה בבלוטת התריס, וזה הפענוח שהתקבל: "ב6 המשטחים שהתקבלו מניקור בגוש באונה ימנית בבלוטת המגן נראה חומר דמי מאוד קרוש. קולואיד חופשי. קבוצות של תאים פוליקולאים רגילים." אשמח לדעת מה משמעות הדברים. האם הבדיקה תקינה? התור לאנדוקרינולוג רק עוד חודש-יים בערך. תודה! מצפה לתגובתכם

שלום רב, נשמע לגמרי לא מדאיג. למעקב אנדורינולוגי. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)