Tsh

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

06/10/2016 | 08:42 | מאת: יונה

בוקר טוב. בבדיקת דם שעשיתי לתפקוד הבלוטה (יש לי חצי בלוטה כבר 50 שנה ללא תרופות) t3 t4 תקינות בצד שמאל של הסקאלה אבל בתחום הנורמה. Tsh 0.19. יש לי תור לאינדו רק בדצמבר. שאלתי: אני מרגישה תשושה ויש לי עיקצוצים בעיקר בגפיים. רופא המשפחה שלי יהיה רק בעוד שבועיים. מבקשת התייחסות. תודה רבה

שלום רב, לא נשמע שהעקצוצים קשורים אבל מציע להגיע בהקדם לרופא משפחה או נאורולוג. הנוזא אינו בתחום התמחותינו. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)