תשובות מרקרים לפני טיפול ביוד.

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

26/06/2016 | 08:59 | מאת: ע.ג

שואלת בשם חתני בן 34 שעבר לפני חודשיים כריתה של בלוטת התריס עקב פפילרי קרצינומה . בעוד יומיים יקבל טיפול ביוד . עשה בדיקות דם antithyroid peroxid<10.0 thyroglobulin AB<20.0 thyroglobulin<0.20 מה משמעות התוצאות שיש עדין שאריות של הגידול בגוף? או תוצאות תקינות? בתודה מראש ע.ג

שלום רב, התוצאות נראות תקינות. ממליץ המשך וטיפול ביוד כמתוכנן. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)