ערכים של בלות התריס שנמצאו גבוהים

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

04/06/2016 | 17:22 | מאת: חנה

תודה רבה על תשובתך גילי הוא 64 שאלתי היא מדוע לאחר נטלית 5 טיפות ויטמין די ליום במשך חודשים הערך עלה וכן יש לי אוסטאוםניה והומלץ רק תזונה רגילה ונטילת ויטמין די

שלום רב, ללא שינוי מתשובתי הראשונה. ממליץ מעקב אנדוקרינולוג. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)