פענוח בדיקת אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

25/05/2016 | 15:02 | מאת: ניסן

שלום ד"ר חפץ, אודה לך מאוד אם תעזור לי להבין מה התוצאות האולטראסאונד האלה אומרות: סיבת הפניה: גויטר להלן ממצאי סריקת אולטראסאונד בלוטת מגן+צוואר: אונה שמאלית: בגודל רגיל עם מרקם אחיד אונה ימנית: בגודל רגיל עם מרקם אחיד איסטמוס תקין בלוטת רוק: תת לסתיות תקינות בלוטות לימפה: הודגמו בלוטות לימפה צוואריות בתחנה 2-3 דו"צ עד קוטר 2.3ס"מ עם מראה סונוגרפי שמור יתכן בלוטות ליפמה ראקטיביות לסיכום: בלוטות לימפה צוואריות דו"צ - יתכן בלוטות לימפה ראקטיביות. נחוץ המשך מעקב. תודה רבה, ניסן

שלום רב, נשמע שסה"כ הבדיקה תקינה. ממליץ המשך מעקב רופא מטפל. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)