בלואת התקיס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

07/05/2016 | 22:57 | מאת: תרין9

התגלה לי גידול בבלואת התריס יש לי כאבים איומים העצמות הכי מוגבר ודכאון האם יש צורך בניתוח

שלום רב, לא ניתן לומר בשלב זה. יש לבצע US וניקור של הגוש פביופסיה ולהגיע לבדיקה ולהחליט לפי שניהם. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)