מיפוי בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

13/01/2016 | 10:13 | מאת: אמי

שלום ד"ר חפץ עברתי ביופסיה ומיפוי בלוטת התריס. קיבלתי את תשובת המיפוי שיש חשד לקשרית קרה, לפי מה שקראתי זה לא מבשר טובות קבעתי תור אליך לאסותא .לא.ר.ם אני חברת מכבי. שאלתי: אם אני צריכה ללכת לרופא ששלח אותי לבדיקה כדי שיפתח את התשובה או שאתה יכול לפתוח אותה.כשאגיע אליך. מכיוון שאם אצטרך המשך טיפול ברצוני לעבור אותו אצלך כך שאולי מיותר שאגיע לרופא ששלח אותי. הרבה תודה

שלום רב, אין במחשבים שלנו ביופסיות ממכבי לכן מומלץ להגיע עם התשובה. לא לדאוג- גידולי הבלוטה שכיחים וקלים לטיפול. יהיה בסדר. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

13/01/2016 | 18:16 | מאת: אמי

תודה ד"ר יקר על תשובתך המהירה האינטואיציה שלי לגבי בחירת רופא לא איכזבה אותי. אדאג לקבל קודם את תשובת הביופסיה ממכבי. תודה

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)