בדיקות נדרשות לפני החלטה על ניתוח לוטת המגן.

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

31/05/2011 | 18:59 | מאת: לילי

שלום, בu.s מתאריך 16.5.2011: אונה שמאלית ברוחב: 31 מ"מ אורך: 60 מ"מ יש קשר הומוגני 36 מ"מ עם מרכיב נוזלי והיסתיידויות בתוכו. התהליך האונה שמאלית לא גדל במשך כ- 10 שנים. ב- ניקור מתאריך 17.11.2010 תאור מיקרוסקופי: בניקור אונה שמאלית בהנחיית סונר התקבל קולויד חופשי, קבוצות תאים פוליקולרים, תאי הרטל, תאים עם שינויים דגנרטיבים, קבוצות של פוליקולים שלמים קטנים ובינוניים, מאקרופגים מלאי פיגמנט. זפק קולוידי עם דימום ישן. אבחנה: C10-2651/1 שאלתי:ברצוני לבוא אליך להתייעצות אם לבצע ניתוח, איזה בדיקות נוספות לבצע לפני שאבוא אליך? תודה אני מנפגעי הגזזת

שלום רב, ניתן להגיע ליעוץ עם תוצאות ה US ותפקודי הבלוטה (בדיקת דם).אין צורך בבדיקות נוספות. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)