שלום! אישה בת 64 עברה ניתוח של הוצאת בלוטות התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/05/2011 | 18:53 | מאת: עזרה

היה שם גידול , לאחר הניתוח השתחררה הביתה , הסידן ירד , קיבלה כדורים הסידן עלה , לחץ דם עלה , והיא כל הזמן רוצה לישון ולא מצליחה לקום מהמיטה. למה זה ? תודה רבה!

עייפות אחר כריתת בלוטת המגן יכולה לנבוע בעיקר מתת פעילות של הבלוטה. האם כבר נוטלת אלטרוקסין? אם כן יש לוודא שמאוזנת. כן יש לוודא שהקלציום ברמה תקינה בדם. ממליץ לפנות לאנדוקרינולוג מטפל בשאלות אלו. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)