אדנומה -פאראתיירואיד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

01/04/2011 | 14:21 | מאת: ג'ודי

שלום ד"ר אבי חפץ, יש לי אדנומה אחת, האם ניתן להוציאה בצורה אנדוסקופית/לפארקטומי? האם ידוע לך מנתח מומחה בשיטה זו? בתודה, ג'ודי

שלום רב, כן, ניתן לכרות אדנומה של פרתירואיד בגישה אנדוסקופית. ניתן להיכנס לאתר שלנו ולארות דוגמא לצלקת אנדוסקופית באתר של היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בפרק על גידולי בלוטת המגן (http://www.aram-ent.co.il/). התמונה השנייה הינה של ניתוח אנדוסקופי. היתרון בניתוח זה הינה הצלקת - הקטנה יותר מהצלקת הרגילה. ממליץ להגיע ולשוחח על יתרונות וחסרונות כל גישה. ניתן לתאם תור בטלפון: 03-7645464. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)