תת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/03/2011 | 13:28 | מאת: ציקי

לידע כללי. האם בן אדם הסובל מתת פעילות בלוטת התריס ולוקח כדורי אלטרוקסין כל יום, יוכל לקבל כדורי יוד בשעת הצורך.(בגלל מה שקורה ביפן) סליחה על השאלה, תודה מראש על התשובה. חג פורים שמח

שלום רב, איני חושב שיש כל קשר. לאדם ללא סרטן הבלוטה שנוטל כדורי אלטרוקסין אין סיבה להיות מטופל ביוד בכל מקרה, בברכת חג שמח, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

17/04/2011 | 21:01 | מאת: ש

במקרה של טיפול באטרוקסין כמה זמן לוקח להתאזן איזה טיפול יש לבעיית השמנה חמורה במקרה של תת פעילות של בלוטת התריס במקביל לאטרוקסין תודה חג שמח

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)