אלטרוקסיל 50 מק"ג

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

26/08/2012 | 00:16 | מאת: רפי

עברתי מכדור אחד כל יומיים לכדור כל יום,התחלתי להרגיש עייפות שלא הרגשתי קודם,האם זה יכול להיות בגלל השינוי במינון? כשלקחתי כדור כל יומיים הבלוטה הייתה מאוזנת,אולי אין צורך להגדיל את המינון למרות הוראת הרופא? בתודה מראש

שלום רב, יש להיוועץ באנדוקרינולוג על סמך בדיקות הדם. בלעדיהן יעוץ יהיה לא אחראי. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)