הסבר בגוף הסרט בבקשה..

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

16/08/2012 | 12:07 | מאת: ביבקולס

אשמח להבין מה המשמעות של התוצאה הבאה - האם דורשת/לא דורשת התערבות כירורגית. אולטרסאונד של הבלוטה תקין בניקור טיראויד אונה ימנית בהנחיית סונר התקבל קולאיד חופשי, קבוצות רבות של תאים פוליקולרים, קבוצות של מיקרופוליקולרים, ופוליקולים בינונים, זפק קולואידי עם אזורים היפרפלסטיים וריבוי קל של מיקרופוליקולים

שלום רב, סה"כ תשובה תקינה. עדיין מומלץ לגשת לרופא המטפל מכיוון שהבדיקה הינה בדיקת עזר בלבד ויש לבצע החלטה על המשך בירור לאחר בדיקה גופנית ועיון בתשובת ה US. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)