גוש שפיר בגודל 3

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

30/05/2012 | 01:54 | מאת: יעקב

אני בן 40. יש לי גוש בגודל 3 ס"מ (שפיר על פי FNA). - מה המהימנות של בדיקת FNA ? - האם צריך להסיר את הגוש / הבלוטה ? - האם בגלל שאני גבר ולא אישה, יש יותר דחיפות לבצע ניתוח ?

02/06/2012 | 21:55 | מאת:

שלום רב, גוש בתירואיד? אחר? בכל מקרה גוש בגודל כ 3 סמ ניתן למשש והמישוש יעזור מאוד בהחלטה מה לעשות עם הגוש. ממליץ להגיע לבדיקה. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il