השימוטו????

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

24/05/2012 | 13:38 | מאת: lori

שלום\ רציתי לדעת מה זה השימוטו האם זה תת פעילות בלוטת התריס או משהו אחר? רציתי לשאול אם יש תופעות לוואי לכדור החדש אאוטירוקס 50 מ''ג? תודה לורי

שלום רב, השימוטו הינה מצב דלקתי כרוני של הבלוטה והביטוי לזה הינה תת פעילות שלה. אאוטירוקס הינה תרופת הבחירה ותופעות הלואי נדירות. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)