ערכים

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

03/03/2011 | 21:29 | מאת: אור

יש לי גויטר בצד ימין . הביקות שעשתי הראו כי הוא תקין . לאחרונה TSH נמוך T3 וT4 בנורמה . מה זה אמר

שלום רב, הבדיקות מראות נטייה קלה לפעילות יתר של הבלוטה. לא נראית משמעותית קלינית אך יש לחזור על בדיקות הדם ולהגיע ליעוץ אנדוקרינולוג. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)