קשריות בלוטת התריס-גויטר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

05/11/2020 | 14:17 | מאת: הילה

דר שלום אשמח להתייחסות לקובץ הפיענוח שצירפתי והאם לפיהם אפשר לדעת האם שפיר ? תודה רבה על התייחסותך

שלוםן רב, רושם שמדובר במחלה שפירה ויש צורך במעקב בלבד. לאנדוקרינולוג ומעקב US שנתי בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)