כאבים לאחר ניתוח הסרת בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

28/10/2020 | 20:59 | מאת: אישה מהמרכז

שלום, עברתי ניתוח להסרת בלוטת התריס בחודש יוני. עברתי הסרה מלאה, ובקרוב אטופל ביוד רדיואקטיבי. יש לי כאב גרון קל. אני תוהה, האם יש קשר בין נטייה שלי לצרבת וריפלוקס שידוע שלעיתים גורם להופעת תאים סרטניים בוושט לבין התאים הסרטנים שהיו בבלוטת התריס שלי? האם אני צריכה לדאוג שהסרטן חזר משום שיש לי כאב קל, שיכול גם להיגרם מהצרבת החזקה.אולי בין כה וכה בקרוב אעבור מיפוי ואז הכל יבדק ולכן אין כרגע מה לעשות. אודה לתשובתך

שלום רב, אין כל קשר בין הגידול בתירואיד לרפלוקס. הישנות גידול אינה גורמת בד"כ לכאב. . בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)