ניתוח הסרת אונה שמאלית

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

21/10/2020 | 22:20 | מאת: נורית

שלום. אימי בת 50 עברה כריתה של אונה שמאלית מוגדלת. האם הדבר יגרום לשינוי בתפקוד הבלוטה למרות שלא נכרתה במלואה? אם כן איזה שינויים במה זה יתבטא?

שלום רב, בד"כ אין שינוי בתפקוד הבלוטה. מומלץ לבצע בדיקת דם לוודא שהתפקוד נשמר כחודש אחר הניתוח. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)