קושי בבליעה, בעיקר בשכיבה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/10/2020 | 22:42 | מאת: שוש

שלום, גיל 50. לעיתים יש בעיה בבליעה. יש תקופות שזה קורה יותר ויש תקופות שפחות. פרמטרים של בלוטת התריס בב.ד תקינים. האם יכול קשור לבלוטת התריס? איזו בדיקה צריך לעשות?

שלום רב, לא מכיר בעיית בליעה בשכיבה. מדוע לבלוע בשכיבה? במידה ויש משהו מטריד ממליץ לפנות לגסטרו. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)