us צוואר רקמות רכות ובלוטות צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/10/2020 | 18:05 | מאת: אליס

שלום.פיענוח us שעשיתי לבלוטה. בלוטת המגן גודל תקין מימין קשר אקוגני 18 ממ 3tirads קשריות היפואקוגניות עד 10 ממ 3tirads משמאל מספר קשרים היפראקוגנים בעלי מראה דומה עד כ 16 ממ 3tirads/ לא הודגמו בלוטות לימפה חשודות. אודה לתשובה .בלחץ.תודה מה צריך לעשות ולמי לפנות.

שלום רב, לא נשמע מדאיג והקשרים שנמצאו בבלוטת המגן כנראה שפירים. עדיין יש להגיע לביצוע ביופסיית מחט עדינה תחת US. מומלץ במרפאתינו בא.ר.ם. (03-7645464) שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)