פענוח FNA בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

15/10/2020 | 14:25 | מאת: אורטל

שלום רב בבדיקת FNA באונה השמאלית של בלוטת התריס הודגם קשר איזואקואי בגודל 3.3 סמ מה זה אומר?

שלום רב, נשמע לא מדאיג אך בגודל כזה מומלץ להגיע לבדיקה כולל US וניקור אבחנתי של הנגע ובהמשך בדיקה שלי כולל מישוש שלו והחלטה על המשך מעקב או טיפול. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)