בדיקה לא תקינה. מה עושים?

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

16/09/2020 | 21:25 | מאת: נעמה

שלום רב ד"ר אבי בן 77 מזה כמה חודשים חש כבדות ברגליים בדרך כלל הוא אדם פעיל וזה מקשה עליו בדיקת TSH יצא לו 0.12 יש לציין שלפני כמה חודשים היה 0.38 ןלפני זה 0.42 ולפני זה 0.91 ולפני זה 1.91. משמע שהוא במגמת ירידה. מה זה אומר בכלל? האם יש קשר לכבדות ברגלים? למה יש לו ירידה כל הזמן? הוא צריך טיפול כלשהו?

שלום רב, הבדיקה הזו בעצמה אינה אומרת דבר. יש להגיע ליעוץ אנדוקרינולוג עם כל בדיקות הדם כולל T3-4 והוא יחליט ע"פ הקליניקה אם חייבים לטפל.. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)