פוליקול מוגדל 0.3 ס"מ

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

14/09/2020 | 01:10 | מאת: שירילי

שלום רב, מזה כשנה תחושת גוש בגרון שבא והולך (הרופא חשב שזה ריפלוקס) אי נוחות בבליעה (לא קבועה) היום לאחר us , נמצא ממצא של פוליקול מורחב 0.3 סמ. מה המשמעות? האם מדובר בחשד לסרטן מסוג פוליקולרי? מה המלצותיך להמשך טיפול? מאוד חרדה...

שלום רב, לא נשמע מדאיג כלל ולא מחייב בירור בשלב זה מלבד מעקב US אחת לחצי שנה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)