קשרית ואסימטריות ב US

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

11/09/2020 | 06:52 | מאת: מיקה

שלום, כבר כמה חודשים אי נוחות בבליעה, תחושת גודש -גוש בצוואר בשכיבה. תוצאות US צוואר: אונה ימנית - בגודל :20* 19 באורך 44 מ"מ לא מוגדלת, מרקם אחיד.גבולו הקדמי מעט לובולרי – אסימטרי . בקוטב תחתון קשרית זעירה עם הסתיידות בהיקפה 2 מ"מ. לסיכום: טיירויוד : ללא הגדלת הבלוטה למעט אסימטריה קלה מימין , ללא גושים . ללא הגדלת בלוטות לימפה צוואריות. **האם מסביר את אי הנוחות התמידית בצוואר? להמשך בירור לפנות לאאג או אנדוקרינולוג?

שלום רב, הבדיקה נשמעת תקינה ואינה מסבירה את התלונות שלך. ממליץ לחזור לרופא המטפל. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)