קשר תת לסתי מימין באורך 19 מ"מ

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

08/09/2020 | 09:47 | מאת: חנה

שלום פרופ'. אודה באם תפרש לי הממצאים שנמצאו באולטרסאונד ומשמעותם (אני בתת פעילות בלוטה): "נוכחות קשרי לימפה: משני צדי הצוואר בתחנות 2, 3 נצפו קשרי הגדול ביותר תת לסתי מימין מגיע בציר האורך עד 19 מ"מ, בעלי ליבה שומנית וסקולריזציה מרכזית - מראה מראה סונוגרפי תקין. בלוטות פרוטיס ובלוטות הרוק התת לסתיות בגודל ומבנה תקינים". האם זה מדאיג ודורש ביופסיה? תודה

שלום רב, נשמע לי תקין. יש לפנות לרופא המטפל עם התשובות. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)