שאלה לאחר הסרת ההאונה השמאלית

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

08/06/2020 | 23:32 | מאת: שני

אני אחרי הסרת האונה השמאלית. בממצאים מצאו 2 גושים פפילארים עד 2 ס"מ כאשר טענו שהסירו את כולם. שאלתי היא, 1. האם זה אומר שהיה לי סרטן? 2. האם אני יכול להיות בטוח שאכן הסירו את הכל אם כך נאמר לי? 3. מהי הבדיקה האולטמטיבית לבדיקת גרורות נוספות בגוף mri לכל הגוף? בדיקות דם? אשמח לתשובות לפי הסדר תודה רבה

שלום רב, בהנחה והגידולים אינם פורצי קופסית- נראה שאין צורך בבירור נוסף במידה וה US צוואר תקין. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)