פענוח אולטרסאונד לבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

20/02/2020 | 21:00 | מאת: פענוח תוצאות אולטרסאוהד

קשרית מוצקה היפואקואית ,גבול מעט לובולארי ,קליציפיקציות עדינות 1.5 ס"מ ,רוחב גדול מגובה .כבר עשיתי בדיקת fna ,האם יש סיבה לדאגה?

שלום רב, הייתי ממתין ל FNA. לפי התשובה נתקדם. בכל מקרה אין מה לדאוג- ההבראה מגידולים אלו קלה. ברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)