תוצאות אולטרסאונד מיום 5/2

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

16/02/2020 | 12:09 | מאת: בהמשך לשאלה מ- 05/02

בהמשך לשאלתי מיום 05/02 מה הכוונה נמצא בקטגוריה tr5 האם יש סיבה לדאגה ? ברור לי שצריך ביופסיה אבל קצת נחלצתי שרשמו את זה .

שלום רב, אין מקום לדאגה אבל אכן חייבים ביוספסיה. טירדס 5 מסמן סיכון גבוה יותר לגידול בתירואיד. ממליץ לבצע את הביופסיה בא.ר.ם. (03-7645464) שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום. ברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)