תוצאות בדיקה us של הצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

07/01/2020 | 06:26 | מאת: דורית

מצאתי תוצאות בדיקה משנת 2014 מה הן אומרות בעצם? האם צריך לעדות בדיקה נוספת היום? ולאיזה רופא לפנות? המון תודות בלוטת המגן-איסטמוס-רוחב0.2 ס"מ מירקם אחיד אטנה ימנית-נפח 1.7*1.5*4.0 סמ"ק, מבנה לובולרי,מרקם אחיד. אונה שמאלית-בנפח 1.7*1.4*4.1 סמ"ק, מרקם אחיד מאחורי האונה השמאלית הודגם מוקד היפאקואי בגודל 0.4 ס"מ, ייתכן פראתירואיד מורחב באזור תת לסתי דו צדדי הודגמה לבוטת לימפה בגודל ומבנה תקינים ברוחב 0.5 ס"מ

שלום רב, יש לחזור על הבדיקה כיום. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)