תוצעות us צווארי ב. מגן

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

19/12/2019 | 18:55 | מאת: יוחאי 61

לאחר שפעת וירלית מלווה בחום כשבוע הרגשתי קושי בבליעה נשלחתי לus בלוטת מגן איסטמוס -לא הומוגני אונה ימין מוגדלת לא הומוגנית באופן דיפוזי קשריות עד 1 ס"מ עם אזורים ציסטים אונה שמאל מוגדלת לא הומוגנית אופן דיפוזי מספר איזורים היפרקוגנטים +ציסטה בלוטות רוק תקין פארתייראיד- לא הודגמו מוגדלות ד"צ לימפה לא מוגדלות שניהם ת ו ד ה

שלום רב, לא נראה מדאוג אך לגושים של 1סמ ומעלה מומלץ לבצע ניקור לביופסיה תחת הכוונת US. מומלץ במרפאתנו באסותא שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)