תשובה פתלוגית לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

01/12/2019 | 15:51 | מאת: יעל

שלום רב, לאחר ניתוח של כריתה מליאה ודיסקציה צווארית. בתשובה הפתלוגית היו קשריות מתחנות שונות בצוואר של קרצינומה פפילרית ללא ECE. בביופסיה פתוחה שבצעתי לפני 3 חודשים שבהם הוצאו 2 בלוטות לימפה גדולות עם ECE . האם יש לכך משמעות שונה מבחינה טיפולית? תודה על התשובה

אם יש כזו כמות של בלוטות שחלקן עם ECE ישנה אינדיקציה לטיפול ביוד. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)