כאבי גרון וזרימת דם מוגברת באונות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

24/10/2019 | 10:03 | מאת: דינה

שלום רב, מזה מס' חודשים ה-TSH משחק פעם יתר פעילות ופעם היפו בבדיקה האחרונה התאזנה בחודשיים האחרונים כאבים בלתי פוסקים בגרון רופא א.א.ג בבדיקת מצלמה לא ראה משהו חריג להלן תוצאות בדיקת US ואודה לפענוחה ולהמלצה מה עליי לעשות כעת- אונה ימינית: בגודל 5X2X2.4 עם מרקם היפואקואי הודגמה קשרית ציסטית בקוטר 0.3 ס"מ (TR-2ׂׂ) זרימת דם מעט מוגברת על פני שטח האונה אונה שמאליתבגודל 5.2X1.9X1.7 מודמת זרימת דם מוגברת דיפוזית על פני שטח האונה כל השאר תקין תודה מראש

שלום רב, יכול להיות שמדובר בדלקת של בלוטת המגן, או בשם המקצועי subacute thyroiditis. יש לפנות לאנדוקרינולוג. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)