צילום פנורמי לשיניים, בהקשר לקשריות בבלוטת התריס,

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/10/2019 | 04:20 | מאת: אברהם

שלום האם קיים צורך בלבוש הגנה,כמו סינר או כיסוי עופרת, בזמן צילום פנורמי לשיניים? [בעמידה] במידה ומצלמים ללא הכיסויים האלה, מהן ההשלכות האפשריות, ? מהי כמות הקרינה בצילום כזה? כאשר יש בבלוטת התריס ,קשריות בגודל 0.8 סמ ו 0.6 סמ, מה מידת ההשפעת הצילום עליהם, האם הקרינה תזרז את התפתחותם?

שלום רב. ראה תשובה בפורום השני. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)