נפיחות בגרון חנק גולה בגרון קשה לי לנשום וקשה לי לבלוע דומה לי בעיה בבלוטת...

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

16/10/2019 | 19:17 | מאת: יפה איליאיב

שלום אבי חפץ אני בת 44 רציתי לשאול איך אני יכולה להגיע אליך בהקדם האפשרי כי מצבי ממש לא טוב הייתי מאושפזת באשקלון עם הקאות ו חנק בגרון עשו לי הרבה בדיקות המרו בלוטת התריס מוגדלת אבל זה לא נורא זה מה שאמרו לי נתנו לי בבית חולים סטרואידים וזהו ושחררו אותי אחר אחרי חמישה ימים לבית במצב מאוד מאוד לא טוב אני נושמת קשה קשה לי לדבר יש לכם בצוואר כל האורך של צוואר וגרון אני לא יודעת מה לעשות אני לא יודעת איפה לפנות אני כבר התייאשתי דוקטור תעזור לי מי עז אסייתי הרבה בדיקות ועד עכשיו אני מרגישה חנק מרגישה גולה בגרון בחסר להעביר קשה לי לנשום ועשיתי היום גם אולטרסאונד בבקשה דוקטור תעזור לי הרופאים לא נותנים לי תשובות הרופאים לא יודעים בדיוק מה זה אצלי הרופאים לא נותנים לי תקווה מאז שעשיתי את כל הבדיקות במסגרת בית חולים ומרפאות שלנו בבקשה ממך אני מבקשת מקור כוחי תעזור לי בבקשה

שלום רב. לצערי זה אינו תחום התמחותי ויש לפנות לאנדוקרינולוג אבל ראשית- לרופא משפחה. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)