בדיקת דופלקס עורקי הצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

11/10/2019 | 13:28 | מאת: ענת

שלום רב וחג שמח אשמח לפענוח הבדיקה שעשיתי. בעקבות החגים אין את מי לשאול ואני קצת חרדה להלן התוצאות בדיקת דופלקס עורקי הצוואר סיבת הפניה : הערכת הצרות. צד ימין : קרוטיס משותף (CCA: ( לא נמצאו רבדים טרשתיים. זרימת הדם נמצאה תקינה. קרוטיס פנימי (ICA: ( *נמצאו רבדים טרשתיים שטחיים הומוגנים בחלקו הפרוקסימלי של העורק . זרימת הדם נמצאה תקינה. קרוטיס חיצוני (ECA: ( לא נמצאו רבדים טרשתיים. זרימת הדם נמצאה תקינה. ורטברליס :כיוון וזרימת דם תקינים. צד שמאל : קרוטיס משותף (CCA: ( לא נמצאו רבדים טרשתיים. זרימת הדם נמצאה תקינה. קרוטיס פנימי (ICA: ( *נמצא רבד טרשתי שטחי הומוגני במוצא העורק . זרימת הדם נמצאה תקינה. קרוטיס חיצוני (ECA: ( לא נמצאו רבדים טרשתיים. זרימת הדם נמצאה תקינה. לסיכום: - כמתואר. ורטברליס : כיוון וזרימת דם תקינים.

שלום רב. הנושא אינו בתחום התמחותינו. יש לפנות למנתח כלי דם. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

13/10/2019 | 16:27 | מאת: ענת

אשמח לקישור לפורום כלי דם

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)