Us צוואר אחרי כריתת בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

26/09/2019 | 15:06 | מאת: לילי

אשמח לעזרה בפענוח אולטרסאונד צוואר אחרי כריתת בלוטת תריס אונה ימין-בגדר תקין שמאל מתחת לבלוטה קשר במרקם בלוטת תריס בגודל 3.2 סמ על 2.9 סמ וסקולרי עם מוקדים קטנים אקוגניים ללא בלוטות חשודות בצוואר. מה זה אומר ? תודה רבה

שלום רב, לא ברור האם אכן בוצעה כריתת בלוטת התריס- כי יש עדות ב US לקיומה של הבלוטה בצוואר. הממצא מחוץ לבלוטה מחייב בירור בכל מקרה . הייתי ממליץ להגיע למרפאתינו לביצוע ניקור תחת US איכותי של הצוואר. הפתולוגיה הראשונית ניתנת במקום (037645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)