תוצאות בדיקת בלוטת המגן

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

11/09/2019 | 21:03 | מאת: דנה

היי, אני בת 27 הופניתי לבדיקה הנ"ל בעקבות הרגשת מחנק/אי נוחות בגרון. להלן התוצאות, אשמח לפענוח , תודה: אולטרא סאונד בלוטת המגן אונה שמאלית: .מ"ס 4.50*1.10*1.75 :ממדים מרקם הומוגני . ללא עדות לבלוטות לימפה. אונה ימנית: .מ"ס 4.80*1.05*1.90 :ממדים מרקם הומוגני . ללא עדות לבלוטות לימפה. איסטמוס תקין. בלוטות רוק סובמנדיבולרי:תקין. בלוטות רוק פרוטיס:תקין. אין אדנופטיה צווארית

שלום רב. תקין. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)